top of page

Tal com estava anunciat, aquest passat dia 21 s'ha celebrat l'Assemblea bianual corresponent en aquest cas al període 2019/2021 on s'han exposat i aprovat els comptes del bienni i on s'ha renovat la composició de la Junta de Govern que s'estableix per a 2021/2023 i que ha quedat composta per Dª María Angeles Mateo, Dª Maria Angels Herms, Dª Carmen Colomer,  Dª Carmen Caño, D.Enric García, D.Joan Pérez, D. Joan Núñez i, com a assessor i responsable de l'àrea musical el nostre director D.Carles Sist.

*********************************

Tal com es preceptiu i està establert en els nostres Estatuts, bianualment s'ha de celebrar l'Assemblea General de l'Orfeó Barcelonès amb exposició de diversos temes d'interès.

Aquest any 2021 ha estat convocada per al proper dia 21 de l'actual novembre, a les cinc de la tarda.

*******************************

Tenim programades per aquests pròxims mesos les següents sortides del grup :


el 10 de febrer, Teatre Coliseum, representació d'obra teatral per al grup La Cubana.


El 23 de març, assistència a una representació de l'obra Luzía per le Cirq du Soleil, a l'Hospitalet.

Segons es tradicional, el gener tindrem el Dinar de Nadal i a finals de febrer, la sortida anual per fer la típica calçotada. S'anunciarà oportunament la data concreta d'ambdues sortides.

********************************

Una vegada més com ens és tradicional i superat ja aquest fatídic període de vint mesos que a causa de la pandèmia hem hagut de tenir quasi paralitzada la nostra activitat tenint contades reunions per assaigs amb moltes absències i amb tota mena de precaucions tal com se'ns demanava per les autoritats i mantenint videoconferències la Junta de Govern a fi de prendre les decisions necessàries dia a dia i el contacte amb els nostres cantaires i socis, i corresponent al període estiu/hivern, acabem de realitzar una estada de dos dies en una Residència a Hostalets de Balenyà per a treballar a fons les noves peces musicals incorporades a fi i efecte d'anar renovant el nostre repertori.

Han estat jornades de molta feina i, perquè no dir-ho, de renovada satisfacció per conviure amb els companys i ampliar així el nostre mutu coneixement i estimació.

*********************************

Tal com és habitual, convertit ja en tradició, hem celebrat aquest passat dia 12. Gener.2020  un dinar on els membres d'aquesta família que compon l'Orfeó Barcelonès, acomiadem aquestes passades festes nadalenques, agraint els esdeveniments viscuts durant 2019 i agafant nous ànims per a enfrontar els reptes que el 2020 ens presenti. La unió i germanor que conjuntament vivim ens estimulen a mirar positivament els temps futurs i aquest esperit s'ha viscut intensament en l'acte que comentem i del qual adjuntem algunes fotografies.

IMG-20200112-WA0012.jpg
IMG-20200112-WA0004.jpg
IMG-20200112-WA0008.jpg
IMG-20200112-WA0010.jpg
IMG-20200112-WA0015.jpg
IMG-20211003-WA0005.jpg
bottom of page